Món Esport
El Barça només identifica cinc signatures de la moció sospitoses
  • CA

L’advocat Eloi Castellarnau, que representa el Barça en la denúncia a la Guàrdia Civil de possibles signatures irregulars dins del procés de la moció contra la directiva de Josep Maria Bartomeu, ha confirmat que, de les més de 19.000 firmes validades per la Mesa del vot de censura, només n’hi ha cinc de sospitoses. “S’han trobat cinc butlletes consecutives que es consideren falses. N’hem aportat cinc, però entenem que hi ha 300 suports que poden ser dubtosos”, ha explicat en una entrevista a RAC1.

Segons l’advocat del Barça, la intenció de la junta directiva amb aquesta denúncia no és la de paralitzar un procés que, tenint en compte el suport que ha rebut, hauria de prosperar i forçar un referèndum a celebrar entre els pròxims 10 i 20 dies hàbils. “No hem demanat a la Guàrdia Civil que acceleri la investigació per aturar la moció. Ni el Barça ni jo mateix volem que es judicialitzi el cas”, ha argumentat abans de justificar el motiu pel qual l’entitat culer ha acudit a la Guàrdia Civil i no als Mossos d’Esquadra: “És per una qüestió d’economia, ja que el primer cos ja va investigar un cas de revenda d’abonaments que podria tenir relació amb aquestes signatures falses”.

Jordi Farré, impulsor inicial d’un vot de censura que ha comptat amb el suport de dos precandidats més –Víctor Font i Lluís Fernàndez Alà– i vuit grups d’opinió del Barça, ha titllat de “fastigosa” l’actitud de la junta de Bartomeu en aquest cas. “La paraula seria fàstic. Aquestes cinc butlletes són d’amics meus, d’una família d’Olot. S’ha trencat la línia de custòdia de les butlletes i l’argument per dir que són falses és que s’han escrit amb el mateix bolígraf… són família!”, ha declarat Farré en una conversa amb la Cadena SER.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a octubre 09, 2020 | 14:01
    Ramon octubre 09, 2020 | 14:01
    Esgarrifa només d'imaginar el que deu voler amagar la junta.
  2. Icona del comentari de: Boicot al FC Barcelona a octubre 09, 2020 | 14:56
    Boicot al FC Barcelona octubre 09, 2020 | 14:56
    Per dignitat, abans a segona divisió o tercera, que amb un club i una junta directiva botiflera i col·laboracionista amb Espanya. Visca l'esport, fora la mercantilització del futbol professional i el botifleram.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa