El Barça, sobre el possible fitxatge de Griezmann: “No valorarem res”

"No descartaré res, ni amb Griezmann ni amb Neymar ni amb ningú", ha dit Josep Vives, portaveu del Barça

En la roda de premsa de Josep Vives posterior a la reunió ordinària de la junta directiva del Barça, el portaveu blaugrana ha anunciat la creació d’un ‘Passeig de les estrelles’ a la Ciutat Esportiva Joan Gamper al costat del nou estadi Johan Cruyff i dedicat als esportistes del planter que han destacat. Aquesta mesura formarà part del programa previst per a la celebració dels 40 anys de la Masia, que es compliran el proper 20 d’octubre i que també inclourà “una exposició fotogràfica, una trobada de residències formatives de tot l’Estat, un documental i un llibre sobre la història de la Masia”, entre d’altres.

Les preguntes dels periodistes, no obstant això, han anat completament encaminades al voltant de l’actualitat del Barça i els possibles fitxatges. En aquest senti, Vives no ha volgut entrar en detalls i no ha avançat res. “No descartaré res, ni amb Griezmann ni amb Neymar ni amb ningú”. Repassa les declaracions de Josep Vives.

Les declaracions de Josep Vives

Neymar: “No parlaré del mercat. Ignorem què vol fer el PSG amb aquest jugador. No descartaré res, ni amb ell ni amb ningú. No volem parlar de jugadors d’altres clubs, només ho farem si els acords estan tancats. No es tracta de tancar portes o no. Tots sabem el que va passar amb ell fa dos anys, no cal reviure-ho, però allò ja forma part d’un moment determinat. A dia d’avui, Neymar és jugador del PSG. I no hi ha més”.

Griezmann: “Ens consten les declaracions de Gil Marín, conseller delegat de l’Atlètic de Madrid. No farem valoracions de les seves paraules”.

Els title rights del nou Camp Nou: “No busquem un contracte qualsevol per al nom de l’estadi, sinó el millor que pugui existir en el mercat. Avui, cinc anys després de començar la recerca, aspirem a tenir el millor contracte possible per al que és el millor club del món. El millor estadi ha de tenir el millor contracte”.

Els fitxatges s’han de fer amb calma: “Quan es contracta un jugador es valoren diferents aspectes i en un marc que no hipotequi el futur del club. D’això se n’encarreguen un conjunt d’experts que volen i busquen el millor pel Barça”.

Treballant per canviar coses: “No estem instaurats en l’immobilisme. Una altra cosa és que el club sigui discret, perquè és la nostra forma de treballar i el nostre ADN. El club treballa, es prenen decisions i s’executen. Una altra cosa és quan es comuniquen. El missatge per a l’afició és d’absoluta és de total tranquil·litat, ja saben que aquí no es deixa de treballar i de prendre decisions. No és cert que des de Liverpool no s’hagi fet res”.

Pep Segura va dir que si algú se’n va, no pot tornar: “Ho va dir en un context determinat. La casuística és molt complexa i cal no caure en generalitats. Si ho va dir és perquè ho pensava en aquell moment o perquè creia que era oportú dir-ho”.

El desastre d’Anfield, en el record: “És clar que el que va passar a Liverpool ens va fer mal i encara ens en fa, com també la derrota a la final de la Copa. Un resultat o dos en concret no poden condicionar el criteri i l’estratègia general del club”.

L’Estadi Johan Cruyff s’estrenarà més tard del previst: “La inauguració de l’estadi Johan Cruyff es durà a terme a finals del mes d’agost. L’enderrocament del Miniestadi començarà els següents mesos”.

Un equip competitiu: “En parlar de l’equip i els possibles reforços, cal valorar que tenim una plantilla que ha guanyat vuit de les últimes 11 Lligues, les Copes del Rei menys la d’aquesta temporada i que, aquest curs, ha arribat a les semifinals de la Champions League. No és cap broma”.

Possible intercanvi Cillessen-Neto: “No podem parlar d’operacions que s’estan duent a terme. Entenc el compromís periodístic amb la informació, però si avanço qualsevol cosa no faria cap favor al club”.

Els fracassos de les cessions de Murillo i Boateng: “La junta directiva supervisa tot el que passa en el club i valora tota la feina de tots els seus treballadors. No es tracta de donar explicacions per un cas concret, que sempre és subjectiu”.

Les obres al Camp Nou: “D’aquí a molt poc de temps i d’aquí a molt pocs dies, veureu moviment i màquines per començar les obres”.

Ja no és impossible dir “no” al Barça: “El futbolista que vingui al Barça ho ha de fer convençut, amb ganes i segur d’entrar a formar part del nostre club. Això no ha canviat respecte al passat”.

No a la improvisació: “L’anàlisi que es fa al Barça per fitxar un futbolista és molt transversal. Anàlisi esportiu, econòmic i també personal, fet amb molta serietat i per part de persones i amb molt rigor. A partir d’aquí es prenen les decisions”.

Abans d’entrar deixin sortir: “Els diners a invertir en el mercat sempre poden variar en funció de les vendes. Treballant així s’han aconseguit beneficis en els darrers set anys i s’ha reforçat el club”.

Els dubtes sobre Valverde: “No hem parlat de la continuïtat de Valverde ni de la Pep Segura perquè tenen contracte en vigor. El balanç de guanyar la Lliga, jugar la final de Copa i les semifinals de la Champions League és bo”.

El Barça creix: “La massa de patrocinadors del Barça ha crescut molt en els últims anys i se segueix buscant augmentar en quantitat i qualitat”.

Valverde ha parlat amb De Ligt?: “No em consten que hagin passat, però això forma part de les interioritats del club”.

Kubo i el seu fitxatge pel Madrid: “La decisió amb Kubo va ser una decisió totalment esportiva. Es va analitzar la relació qualitat/preu i la motivació final, vam prendre la decisió tenint-ho tot en compte”.

Més informació

Nou comentari