Rousaud revela que el Barça va fraccionar les factures d’I3 Ventures per evitar controls interns

El vicepresident institucional del Barça, Emili Rousaud, ha revelat aquest dimecres respecte al Barça Gate, el cas d’espionatge del club blaugrana a les xarxes socials, que la junta directiva de Josep Maria Bartomeu va fraccionar les fractures per evitar “controls interns” i que per aquest motiu diversos directius van suggerir al president que avancés eleccions a l’estiu del 2020.

“No és que ho hagi de dir l’auditoria, és un fet. Sabem que es van fraccionar factures per evitar controls interns. Estic en el Comitè d’Adjudicacions i aquestes factures es van dividir, això és una realitat”, ha declarat Rousaud en la mateixa entrevista a SER Catalunya en què s’ha negat a dimitir, ha plantat cara a Bartomeu i ha criticat la seva forma “presidencialista” de dirigir el club blaugrana.

L’escàndol de les xarxes socials, destapat també per la Cadena SER, va néixer amb el pagament d’un milió d’euros per part del Barça a l’empresa I3 Ventures per monitorar els perfils digitals del club blaugrana. Segons la informació de la ràdio, que va generar un incendi al Camp Nou, diversos comptes controlats per l’empresa en qüestió es dedicaven a criticar jugadors en actiu del club, expresidents com Joan Laporta o figures de l’entorn del club, també el polític.

En primera instància, el Barça ho va negar tot, però l’endemà d’emetre el primer comunicat va anunciar que havia encarregat una auditoria interna per aclarir el cas i va trencar el contracte amb I3 Ventures. “Sempre intento actuar amb honestedat. Entenc que al president aquestes discrepàncies o el fet de voler arribar fins al fons de certes qüestions per aclarir-les no li han agradat. Però no puc no dir res quan fraccionen factures per no passar controls interns”, ha sentenciat l’encara vicepresident institucional.Més notícies

Rousaud es nega a dimitir i planta cara a Bartomeu

El vicepresident institucional critica públicament el president del Barça i li deixa clar que “no he pres la decisió de dimitir ni vull fer-ho”

Bartomeu exigeix la dimissió de diversos directius

El president del Barça vol remodelar la junta directiva blaugrana abans del darrer any del seu mandat

Comentaris

  Ramon Abril 08, 2020 | 13:35
  El que sorprèn d'això no és la indecència. Com podria sorprendre alguna indecència de Bartomeu, com de Rosell o Núñez? El que sorprèn és que cregués tenir-ne la necessitat. Per què, pagar tants diners a intoxicadors professionals quan ja té lligats tantíssims palanganers que dia sí, dia també, fan exactament als mitjans de comunicació?
  Ramon Abril 08, 2020 | 16:20
  És tan descarada, tan òbvia, tan evident, la raó de la maniobra, que fa angúnia i tot l'haver de dir-la. Que potser hi ha algú que no se n'adoni?
  Bartomeu nomes sap robar Abril 08, 2020 | 16:42
  Pobre Barça amb aquest delinquent comu del bartolo. Soci del Barça, merda pura , sempre triant merda

Nou comentari