Món Esport
El Barça fa festa per Sant Esteve abans de tornar a la feina
  • CA

Malgrat que aquesta temporada l’agenda ha quedat més ajustada que de costum a causa dels canvis al calendari provocats per la pandèmia del coronavirus, els futbolistes del Barça han pogut descansar durant els dies més assenyalats de les festes nadalenques. Després de la victòria al camp del Valladolid el dia 22 de desembre, els jugadors han pogut tenir vacances i viatjar als seus respectius països per estar amb les seves famílies. 

Tanmateix, el calendari no dona gaire treva i el pròxim dimarts 29 de desembre els blaugrana tornen a jugar un partit de Lliga, aquest cop contra l’Eibar al Camp Nou. És per això que el darrer dia de festa dels culers serà Sant Esteve. A partir del diumenge 27, Ronald Koeman ja compta amb tota la seva plantilla per preparar el partit davant els bascos. 

S’espera que Messi, que va viatjar a l’Argentina just després del duel a Valladolid, i companyia retornin durant les pròximes hores per tornar a entrar en la dinàmica de l’equip. A més, els blaugrana faran dos entrenaments consecutius, diumenge i dilluns, per poder agafar el ritme correctament abans del partit al Camp Nou.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa