Món Esport
El Barça torna a l’activitat amb la Champions entre cella i cella
  • CA

Les campiones de Lliga han tornat a l’activitat. L’equip femení del Barça s’ha entrenat per primera vegada després de quatre mesos amb l’objectiu de començar a preparar la fase final de la Women’s Champions League, que es disputarà al País Basc entre el 21 i el 30 d’agost. El conjunt blaugrana ha informat que aquesta setmana hi haurà doble sessió cada dia a Sant Joan Despí i que la setmana vinent l’equip es traslladarà a La Vall d’en Bas (La Garrotxa) per realitzar-hi una estada de 10 dies.

A més, el Barça ha afegit que Meritxell Muñoz, Ari Mingueza, Esther Laborde, Emma Ramírez, María Molina i Sara Ismael, del filial, completaran la pretemporada amb el primer equip. No ho faran Claudia Pina ni Carla Armengol, que aquest dilluns ja “no s’han exercitat amb el permís del club per resoldre el seu futur”. Les futbolistes s’aniran sotmetent a les proves mèdiques i físiques de forma esglaonada: Mariona, Bruna, María León i Cata Coll han estat les jugadores del primer torn.

Cal recordar que la Champions femenina es va aturar abans que es disputessin les següents eliminatòries de quarts de final: Atlètic de Madrid-Barça, Glasgow City-Wolfsburg, Olympique de Lió-Bayern de Munic i Arsenal-PSG. Els enfrontaments no es modificaran més enllà de passar de ser a doble partit a disputar-se en 90 minuts. Caldrà poc més d’una setmana per finalitzar el torneig. En cas d’eliminar les matalasseres, les de Lluis Cortés es jugaran el bitllet per a la final contra el Glasgow City o el Wolfsburg.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa