El Barça femení guanya a Logronyo i estableix el millor inici històric de la competició (0-2)

Segueixen intractables. Un Barça solvent ha guanyat a Logronyo (0-2) amb gols de Losada i Hamraoui i d’aquesta manera ha aconseguit la victòria número 15 en 15 partits jugats. A més a més, el rècord és doble: millor ratxa d’inici, i primer equip que guanya quinze partits consecutius, en qualsevol punt de la competició, en tota la història de la Lliga Iberdrola.

El partit ha començat bé pels interessos blaugrana, dominant el joc i generant algunes aproximacions a l’àrea del Logronyo. El gol de les barcelonistes ha estat qüestió de temps: Jennifer Hermoso i Vicky Losada s’han entès bé i el primer ha pujat al marcador al minut 23′ gràcies a un potent xut de l’última (0-1). Just abans del descans, Aitana ha estat a punt de fer el 0 a 2 pocs minuts abans del descans.

Ja a la segona meitat, el Logronyo ha fet un esforç per intentar empatar el matx. Esforç inútil. Al minut 54′, a la sortida d’un córner, Hamraoui ha rematat una centrada de Graham i ha acabat amb les esperances de les rivals.

Amb el segon gol, les culers han agafat confiança i s’han llançat pel tercer gol, però no ha acabat arribant. Aitana, Oshoala, Hermoso i Losada ho han intentat sense èxit. Amb aquesta victòria, les catalanes se situen a vuit punts, i dos partits menys, del segon classificat, el Reial Madrid.