Món Esport
Partidàs, victòria i el títol de Lliga a tocar (7-1)
  • CA

Victòria clau del Barça avui davant el Llevant al Johan Cruyff. Les de Lluís Cortés han golejat a les valencianes i ja acaricien el títol de Lliga, ja que, ara mateix, entre les catalanes i el conjunt granota hi ha una distància de 12 punts. A més a més, el Llevant ha jugat tres partits més que l’equip líder.

El Barça ha sortit per totes des del primer moment, amb el primer gol arribant al minut 4′, nascut de les botes de Marta Torrejon. Les de Lluís Cortés han continuat amb la mateixa dinàmica, i Losada i Mariona, han fet segon i el tercer gol respectivament abans del descans.

Si algú podria pensar que la segona part seria molt més plàcida, no ha estat així. Melanie ha xutat des de lluny amb potència, però la portera del Llevant s’ha empassat la pilota de forma inversemblant. Amb el 4 a 0 al marcador, Bruna ha fet el cinquè, i un Johan Cruyff amb públic l’ha ovacionat. Aitana i Hermoso han fet el sisè i el setè en els últims deu minuts de partit.

El Llevant ha fet el seu gol al temps de descompte, però no dissimula la seva estrepitosa derrota. El Llevant és el segon classificat de la Lliga Iberdrola, i venia d’estar set jornades sense perdre. El campionat està guanyat, i ara només cal que les matemàtiques ho facin oficial.



Més notícies
Imanol Alguacil, celebrant la victòria de la Reial Societat | RFEF
VÍDEO | Imanol Alguacil es torna boig en roda de premsa després del triomf de la Reial
Notícia: VÍDEO | Imanol Alguacil es torna boig en roda de premsa després del triomf de la Reial
Comparteix
El tècnic va deixar anar les emocions contingudes després de vèncer per 0 a 1 a l'Athletic a la final de Copa
Neymar, durant un partit del PSG | Europa Press
Neymar voldria tornar al Barça
Notícia: Neymar voldria tornar al Barça
Comparteix
Segons el Diari ARA, el brasiler ha aturat la seva renovació amb el PSG i creu que Messi seguirà a Barcelona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa