El Barça no té pietat del cuer i ja pensa en quin dia serà campió (9-0)

Un cop acabada l’aturada internacional, el Barça afronta el tram de la temporada on es decidiran els títols a què opta l’equip de Lluís Cortés. Aquesta “hora de la veritat” ha començat de la millor manera possible avui dissabte al Johan Cruyff, i ho ha fet amb una victòria escandalosa de les blaugranes sobre el Deportivo per 9 a 0.

La primera part ha començat de la millor manera possible. Primer perquè avui, un cop més, el públic ha pogut assistir amb aforament limitat al Johan Cruyff. I segon, perquè al minut 45 les de Lluís Cortés ja guanyaven per un escandalós 7 a 0. Mapi Leon, Alexia Putellas per partida doble, Hermoso i Torrejón han estat les anotadores blaugranes. D’altra banda Villegas i Arnaiz, del Deportivo, s’han fet el gol en pròpia porta.

A la segona part, tot i el Barça abaixar el ritme, Putellas ha aconseguit fer el vuitè i ha signat un hat-trick al minut 57 de partit. I un minut abans del final, Hermoso ha convertit un llançament de penal que ha acabat de fer evident el domini del Barça. Un control que ha estat tan aclaparador, que el partit podria haver acabat en “dobles dígits”, com es diria en l’argot basquetbolístic.

Amb aquest resultat, les blaugranes se situen a 15 punts del segon classificat, el Llevant, i amb un partit menys. Les dones de Lluís Cortés tornen a tenir un compromís de Lliga aquest dimarts vinent i el cap de setmana pròxim s’enforataran en duel de Champions al PSG o l’Olympique de Lyon. L’hora de la veritat ha arribat.