Món Esport
El Barça estrenarà el Visit Mallorca Estadi
  • CA

El Consell de Mallorca i l’RCD Mallorca s’han unit en un acord per a la promoció turística de l’illa que inclou la inserció del logo promocional de Mallorca en l’estadi de Son Moix, que durant 12 mesos es dirà Visit Mallorca Estadi. La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha anunciat l’acord al costat del director financer del club balear, Alfonso Díaz, i l’alcalde de Palma, José Hila.

Amb el canvi de nom de l’estadi, segons ha assenyalat institució insular a través d’un comunicat, s’aprofita la repercussió que a partir d’ara tindran els partits de l’equip mallorquí, especialment tenint en compte la seva difusió audiovisual i l’impacte mediàtic tant en l’àmbit nacional com en l’internacional. Cladera ha remarcat la importància de la col·laboració pública i privada per sumar “esforços i defensar la reactivació econòmica de l’illa després de la pandèmia”. En aquest sentit, ha subratllat també que s’uneixen esport d’elit i els seus valors i promoció turística, dos ingredients amb molta potència.

Cal recordar que, si no hi ha cap imprevist de darrera hora, el Barça serà el primer equip que visitarà el Visit Mallorca Estadi. El pròxim dissabte 13 de juny a les 22.00 hores, el conjunt blaugrana reprendrà el seu camí cap al títol de Lliga al camp del conjunt balear, rival directe de l’Espanyol en la lluita per la salvació.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa