El Barça estrenarà la nova samarreta de la senyera a Madrid

Segons 'El Club de la Mitjanit', el club blaugrana disputarà el partit contra l'Atlètic de Madrid al Wanda Metropolitano amb la quarta equipació de la temporada

El 16 de març del 2019, el diari SPORT va avançar en exclusiva que el Barça estava preparant una samarreta amb la senyera especial per a la temporada 2019/20. El mitjà de comunicació especialitzat en informació blaugrana va assegurar que el nou equipament representaria la mítica imatge de Catalunya de Guifré el Pilós, que va passar els seus quatre dits amb sang per l’escut daurat després d’una batalla.

Aquest dilluns, El Club de la Mitjanit va ampliar la informació i, encara que la quarta samarreta de la temporada encara no està confirmada oficialment, el programa de Catalunya Ràdio Esport3 va assegurar que la junta directiva de Josep Maria Bartomeu té l’objectiu d’estrenar-la el pròxim cap de setmana del 30 de novembre i 1 de desembre, quan hi ha prevista una visita del Barça Wanda Metropolitano de Madrid.

Sempre segons el mateix mitjà, el club català té clar que vol estrenar el nou equipament en el partit contra l’Atlètic de Madrid, però cal tenir en compte que el context polític i social de Catalunya, sobretot després de la sentència del Tribunal Suprem, podria precipitar els esdeveniments. De fet, Manifest Blaugrana va demanar a l’entitat blaugrana que estreni la samarreta de la senyera en el Clàssic del Camp Nou del pròxim 26 d’octubre.

Més informació

Nou comentari