El Barça escombra el club vinculat al Reial Madrid en el seu debut a la Primera Iberdrola (9-1)

El Barça s’ha estrenat a la seva nova casa amb comoditat. L’Estadi Johan Cruyff ha estat testimoni d’una victòria molt clara del conjunt blaugrana a la primera jornada de la nova Primera Iberdrola contra el CD Tacón, l’equip que és propietat del Reial Madrid. El partit s’ha decidit ja a la primera part, que ha acabat amb victòria parcial per 4-0 a favor de l’equip de Lluís Cortés gràcies als gols d’Alèxia Putellas, Aitana Bonmatí i Mariona Caldentey, sumats al que s’ha fet en pròpia la defensa del Tacón Lucía.

La tranquil·litat per al Barça que desprenia el marcador s’ha contagiat en el joc a l’inici de la segona part, quan el club madrileny ha tingut els seus millors minuts. El gol visitant ha despertat de nou les blaugrana, que han sentenciat el partit amb un nou gol d’Aitana i les estrenes de Caroline Hansen, que ha estat la millor jugadora del partit des de la banda dreta, i Jennifer Hermoso, que ha fet un hat-trick. El pròxim partit del femení serà el debut a la Champions a Torí, contra la Juventus.