Món Esport
El Barça es queda sense Eric Garcia ni Memphis Depay
  • CA

El Barça ha deixat els deures per l’últim moment i no ha estat a temps d’acabar-los. Durant les darreres setmanes, Ronald Koeman ha demanat amb insistència a la secretaria tècnica blaugrana dos fitxatges, el d’un central i el d’un davanter. O, dit d’una altra forma, les incorporacions d’Eric Garcia i Memphis Depay. El club culer ha intentat fins al final satisfer la petició del seu entrenador, però no se n’ha sortit. La situació econòmica delicada –per dir-ho d’una forma suau– no ho ha permès.

D’una banda, el Barça necessitava traspassar Ousmane Dembélé per obrir la porta d’entrada a Memphis Depay. Fins a aquest punt els comptes del club es troben en estat crític. El davanter holandès volia venir al Camp Nou i l’entitat barcelonista estava molt interessada en els seus serveis. De fet, ambdues parts ja havien acordat les condicions del contracte, però la negativa de l’extrem francès a marxar al Manchester United, amb qui la direcció esportiva ha negociat aquest dilluns, ha frenat l’operació. Martin Braithwaite serà l’únic davanter centre pur amb fitxa del primer equip aquesta temporada.

De l’altra, el Barça i el Manchester City han estat negociant durant molta estona per Eric Garcia, un jove futbolista format a la Masia que acaba contracte l’estiu vinent. Els culers s’ha mostrat disposat a arribar als 18 milions entre fixos i variables, però a l’Etihad Stadium no han acceptat una quantitat inferior als 20. Al final, el central català, de només 19 anys, haurà de jugar una temporada més a Anglaterra i Koeman només comptarà amb tres centrals amb fitxa del primer, Gerard Piqué, Clément Lenglet i Ronald Araujo, a més de Samuel Umtiti.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa