El Barça s’enfronta a una possible demanda per emetre el partit contra l’Atlètic

L’Associació de Clubs de Futbol Femení ha emès un comunicat en el qual amenaça d’emprendre accions legals

El Barça va decidir tirar pel dret en l’emissió del partit contra l’Atlètic de la Lliga femenina d’aquest dissabte per Barça TV. El jutjat de primera instància havia prohibit la transmissió de forma cautelar per la reclamació de Mediapro en defensa dels drets televisius del conjunt matalasser. El club blaugrana va decidir no fer cas i emetre l’enfrontament pel seu canal de televisió.

Arran d’aquests fets, l’Associació de Clubs de Futbol Femení (ACFF) ha emès un comunicat en el qual anuncia que prendrà accions legals contra l’entitat barcelonista per no haver respectat la decisió de l’òrgan jurídic. Cal recordar que els drets televisius dels clubs de la Primera Iberdrola estan repartits entre la Federació i Mediapro. El Barça els té signats amb la RFEF mentre que l’Atlètic els va vendre a l’empresa catalana.

L’entitat presidida per Josep Maria Bartomeu va considerar que el fet de jugar com a local li donava la potestat de poder emetre el compromís. En el comunicat, l’ACFF exposa que el Barça havia estat informat que havia “d’obtenir l’autorització de Mediapro en el cas d’estar interessat a transmetre algun partit davant qualsevol d’aquests dotze clubs (els que tenen l’acord signat amb l’empresa de drets audiovisuals)”.

“L’Associació de Clubs continuarà defensant els drets dels nostres associats i emprendrà quantes accions legals siguin necessàries per defensar-se. De la mateixa manera, des de l’ACFF, no es permetrà que es perjudiquin els drets, adquirits legítimament per Mediapro, que, no oblidem, fa anys que aposta per donar visibilitat al futbol femení quan ningú ho feia”, afegeix el text.

Més informació

Nou comentari