El Barça posa en dubte la validació de firmes de la Mesa i es planteja “acudir a altres instàncies”

'Esport3' revela més detalls de la carta que el Barça va enviar fa uns dies a la Federació Catalana de Futbol per queixar-se de l'actitud de Josep Maria Vallbona

Aquest dilluns, La Vanguardia va filtrar una carta del Barça a la Federació Catalana de Futbol en què el club blaugrana es queixava a l’ens presidit per Joan Soteras de l’actitud “gairebé ofensiva” de Josep Maria Vallbona, el seu representant a la Mesa del vot de censura contra Josep Maria Bartomeu i la seva directiva. El mitjà de comunicació citat va revelar diverses frases textuals de la missiva, signada per Òscar Grau. Unes hores més tard, Esport3 ha ampliat la informació i ha destapat l’amenaça de la junta culer a l’FCF: “Amb l’actitud i les decisions del senyor Vallbona s’està abocant el club a cercar l’autentificació de les butlletes en altres instàncies”.

D’aquesta forma, el Barça no només va acusar Vallbona de tenir una mala actitud respecte als treballadors del club i els dos representants de la directiva a la Mesa de la moció, sinó que també va avisar que s’està plantejant traslladar la tasca de validació de les firmes a altres instàncies, tot i que els estatuts deixen molt clar quin ha de ser el procediment a seguir. La televisió pública catalana, a més, ha explicat quina ha estat la resposta de la Federació Catalana de Futbol al club culer: s’ha mostrat sorpresa, ha destacat la “trajectòria immaculada” de Vallbona, “una persona honorable i estimada pel futbol català entre d’altres pel seu tracte exquisit amb la resta”, i ha desitjat “que el procés se segueixi desenvolupant amb normalitat com s’està fent fins ara”.

“Permeti’m expressar-li la nostra sorpresa i estupefacció per haver de llegir una sèrie de manifestacions temeràries i sense fonament que si no fos per la lleialtat i respecte que històricament han mantingut les institucions que representem, interpretaríem com una voluntat d’ingerència inacceptable a la Mesa del vot de censura. Ens sembla un plantejament frívol i poc consistent, ja que si aquests fets fossin tan evidents, la Mesa hagués actuat amb tota seguretat”, ha respost Oriol Camacho, secretari general de l’FCF, amb una carta dirigida al Barça. Mentrestant, la moció de censura segueix el seu curs i es troba a menys de 3.000 signatures vàlides de prosperar.

Més informació

Comentaris

  Guaita Octubre 6, 2020 1:12 pm
  Això mateix......ara encara tindran la culpa els que han votat la censura al que han fet el desastre actual del club. Són més barruts que la Ayuso de madrid
  Ramon Octubre 6, 2020 6:32 pm
  Per què et posiciones contra Na Ayuso, Guaita? És perquè en saps gaire de com ha anat la cosa a Madrid o simplement perquè no és del tripartit?
  Vergonyós Octubre 6, 2020 8:26 pm
  Cap sorpresa, el bartomeu i la seva junta directiva made in grupo godo, molt demòcrates no son

Nou comentari