Món Esport
El Barça posa en dubte l’autenticitat de signatures “formalment impecables”

Romà Gómez Ponti, cap dels serveis jurídics del Barça, ha concedit una entrevista al Tot Costa de Catalunya Ràdio per oferir el punt de vista del club blaugrana respecte a la denúncia de la directiva de Bartomeu a la Guàrdia Civil després d’identificar cinc butlletes de la moció de censura falses. Segons l’advocat, la junta blaugrana “no ha fet cap denúncia”, sinó que “només ha posat en coneixement uns fets i la Guàrdia Civil va interpretar que era una denúncia”. I ho ha fet perquè no només té “sospites” sinó que també té “indicis”. De tot, però, menys “proves”.

Segons Gómez Ponti “el problema no són les signatures defectuoses que han estat apartades”, ja que “aquestes ja sabem que estan malament”. “El problema és amb les firmes que formalment són impecables però podrien estar falsificades. Això ho podríem verificar amb el traç, però el president de la Mesa es va negar a la possibilitat que els grafòlegs revisessin totes les butlletes”, ha afegit abans de reconèixer que només en el cas que el jutge decideixi paralitzar el procés Bartomeu podrà estalviar-se el referèndum: “Si no s’atura la moció, no tinc cap dubte que es votarà”.

El responsable dels serveis jurídics del Barça també ha carregat amb duresa contra el Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras, per insinuar que la votació es podrà dur a terme amb normalitat i totes les garanties sanitàries. “El club vol que s’exercitin els drets dels socis que es poden exercir. Hi ha un decret que diu que no es pot celebrar un vot de censura durant la pandèmia. No impugnarem una resolució de la Secretaria General de l’Esport, però siguem conscients que la carta de Gerard Figueras vulnera una llei”, ha explicat, quelcom que no és cert, ja que la prohibició només afecta els processos electorals que se celebrin telemàticament.

No vull dubtar de la credibilitat de cap soci del Barça… Però tenint en compte el que va passar amb la revenda en el clàssic volíem fer un doble control que no hem pogut dur a terme. Pel que estem perseguint, que és el frau, no n’hi ha prou amb revisar només una butlleta de cada 20, perquè així és impossible detectar-lo. Parlem de firmes que estan perfectes. Alguna vegada heu signat de forma idèntica a la firma del DNI?”, ha insistit abans de recordar que el motiu pel qual el club ha acudit a la Guàrdia Civil i no als Mossos és perquè aquest cas podria estar relacionat precisament amb el del frau dels carnets del Barça-Madrid que van ser confiscats.Més notícies

Diversos socis denunciaran el Barça si s’envien les seves dades a la Guàrdia Civil

Notícia: Diversos socis denunciaran el Barça si s’envien les seves dades a la Guàrdia Civil
Comparteix
Alguns signants de la moció de censura amenacen d’emprendre accions legals contra el club blaugrana en cas que la seva informació sigui traslladada al cos policial
Notícia: Diversos socis denunciaran el Barça si s’envien les seves dades a la Guàrdia Civil - Mobile

El referèndum contra Bartomeu ja té pregunta i possibles opcions

Notícia: El referèndum contra Bartomeu ja té pregunta i possibles opcions
Comparteix
La Mesa de la moció ja ha demanat a la directiva del Barça que convoqui la votació
Notícia: El referèndum contra Bartomeu ja té pregunta i possibles opcions - Mobile

Comentaris

 1. Icona del comentari de: ECH a octubre 10, 2020 | 09:06
  ECH octubre 10, 2020 | 09:06
  Bertomeu: qué amagueu?
 2. Icona del comentari de: Soci avergonyit a octubre 10, 2020 | 09:32
  Soci avergonyit octubre 10, 2020 | 09:32
  Es podia caure més baix? Arrastrar el club pel fang? Fer el ridícul mundial? Trencar amb el tarannà democràtic del club? Faltar l'honorabilitat de les institucions? La resposta està al vent.
 3. Icona del comentari de: Ricard a octubre 10, 2020 | 11:42
  Ricard octubre 10, 2020 | 11:42
  L'ocàs d'una junta. Vergonyós.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa