Món Esport
El Barça dona 30.000 mascaretes a Salut

El Barça ha comunicat aquest dissabte que, a través de la seva Fundació, lliurarà al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya un total de 30.000 mascaretes que han estat donades per la companyia d’assegurances xinesa Taiping Life Insurance, patrocinador regional del club. Així, les autoritats sanitàries distribuiran aquestes mascaretes en funció de les necessitats que considerin oportunes amb l’objectiu d’ajudar a lluitar contra la propagació del coronavirus.

“Es tracta de mascaretes d’us diari per a personal no sanitari que han estat fabricades a la Xina, que aquesta setmana han arribat a Barcelona, i que es destinaran a residències geriàtriques. Aquesta acció és una nova mostra de la vocació de servei del Barça, que  des del primer moment s’ha posat al servei de les autoritats sanitàries per complir i fer complir totes les seves indicacions, recomanacions i ordres per combatre el contagi d’aquest virus i pal·liar-ne les afectacions tant com sigui possible”, ha explicat l’entitat culer en el seu comunicat.

Per la seva banda, Taiping, un cop la situació a la Xina va millorar, es va posar en contacte amb el Barça amb l’objectiu de poder prestar la seva ajuda i ajudar a contenir el virus, que segons les últimes estimacions ja ha afectat més de 500.000 persones arreu del món i ha causat més de 27.000 morts.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa