Món Esport
El Barça dona 50.000 mascaretes a centres hospitalaris de Catalunya a través de la seva Fundació

El Barça Experience de Haikou –complex d’experiències 100% Barça inaugurat fa prop de dos anys pel club blaugrana a la capital de l’illa xinesa de Hainan–, i els seus partners en aquest projecte, el grup empresarial Mission Hills, han volgut col·laborar amb el Barça i la seva Fundació per ajudar a combatre la propagació del coronavirus a través de la donació de 50.000 mascaretes d’ús mèdic a diferents centres hospitalaris de Catalunya i al Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB).

En concret, el Grup Mission Hills ha cedit aquest material sanitari, que ha arribat aquesta setmana a Catalunya procedent de la Xina, i que ha estat lliurat avui als diferents centres a través de la Fundació Barça. Per dur a terme aquesta acció Mission Hills ha comptat amb la col·laboració del Barça Experience de Haikou, que hi ha contribuït recaptant fons que s’ha destinat a poder posar en marxa la iniciativa.

Així, el complex d’experiències Barça ha donat els ingressos derivats de la venda d’entrades de tres mesos, així com un percentatge dels ingressos de la venda de les samarretes de les diferents equipacions de l’entitat culer a la seva botiga. Així mateix, també han llançat una edició limitada de 1.000 samarretes amb el lema Stronger Together, iguals a les que el 15 febrer van lluir els nens i nenes que van acompanyar els jugadors en saltar al terreny de joc contra el Getafe, en una acció promoguda pel Barça per llançar un missatge de suport i solidaritat amb el poble xinès, quan la Xina es trobava al centre de la pandèmia. 

L’empresa logística catalana Serveto, vinculada al club blaugrana des del 2013 com a partner dels equips d’esports professionals, també ha contribuït de manera altruista encarregant-se del transport de tot el material als diferents centres mèdics.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa