El Barça domina la Lliga Iberdrola (3-0)

Nova golejada del Barça. Avui ha estat el torn del Betis, que des dels primers minuts del partit, concretament des del vuit, ha vist com les possibilitats de rascar algun punt de l’Estadi Johan Cruyff s’esvaïen en encaixar un gol molt matiner d’Alèxia Putellas. Les de Sevilla són les penúltimes de la classificació i les de Lluís Cortés no han tingut pietat amb elles. Dos gols més de penal a la primera meitat, un de Jennifer Hermoso i un altre de Mariona Caldentey, han sentenciat el partit abans d’anar als vestidors (3-0).

Amb aquesta victòria el Barça és més líder, ja que ha aprofitat una nova ensopegada de l’Atlètic de Madrid, aquest cop davant de l’Athletic de Bilbao (2-2), per agafar una distància de cinc punts. Les madrilenyes han empatat per segona jornada consecutiva i les blaugrana han pres la velocitat de creuer per anar encarant aquesta Lliga Iberdrola.

Per la seva banda, l’Espanyol no aixeca el cap. Aquest cop han perdut davant del CD Tacón, l’equip que ha comprat el Reial Madrid situat en la part baixa de la classificació, i s’enfonsen una mica més en l’última posició (2-1). El partit ha començat prou bé per les blanc-i-blaves, ja que Elba Vergés Prats ha avançat les visitants amb un gol poc abans del descans. En la represa però, el Tacón s’ha posat les piles i amb un gol de Jakobsson al minut 50 i un altre d’Asllani al 70 n’han tingut prou per endur-se la victòria