Món Esport
El Barça desmenteix Rousaud i amenaça d’emprendre accions legals

El Barça no s’ha quedat de braços plegats davant els atacs i les crítiques d’Emili Rousaud al club i a Josep Maria Bartomeu abans i després de presentar la seva dimissió. L’entitat blaugrana ha emès un comunicat en el qual ha “negat categòricament qualsevol acció susceptible de ser qualificada de corrupció” i ha informat que “es reserva la interposició de les accions penals que puguin correspondre” després que l’exvicepresident institucional assegurés que “algú ha posat la mà a la caixa” en relació amb l’escàndol de les xarxes socials.

Respecte a aquesta qüestió, el club català ha recordat que “l’anàlisi dels serveis de monitorització de les xarxes socials està sent objecte d’una àmplia auditoria independent a càrrec de PriceWaterhouseCoopers (PWC), que encara està en curs i, per tant, sense cap mena de conclusions”. Emili Rousaud ha apuntat, aquest divendres, que la investigació en qüestió encara no ha finalitzat, però que ja ha revelat certs aspectes i que “si es determina que aquests serveis pels quals s’ha pagat un milió d’euros tenen un preu de mercat inferior, passa una cosa: algú ha tingut un benefici econòmic impropi”.

Per últim, el Barça també ha comunicat que les dimissions dels exdirectius anunciades en les darreres hores “s’han produït arran de la remodelació de la Junta impulsada pel president Josep Maria Bartomeu aquesta setmana, i que serà completada en els pròxims dies”. “Aquesta remodelació de la Junta Directiva pretén afrontar amb les màximes garanties el darrer tram del mandat, amb l’objectiu d’implementar les mesures necessàries per preparar el futur del club”, ha sentenciat l’entitat culer en un text en el qual ha deixat ben clar que el president, ara per ara i malgrat la crisi de governabilitat, no pensa dimitir.

El comunicat del Barça

“Davant les greus i infundades acusacions fetes aquest matí pel senyor Emili Rousaud, exvicepresident institucional del club, en diferents entrevistes a mitjans informatius, el FC Barcelona nega categòricament qualsevol acció susceptible de ser qualificada de corrupció, i, per tant, es reserva la interposició de les accions penals que puguin correspondre.

En aquest sentit, l’anàlisi dels serveis de monitorització de les xarxes socials està sent objecte d’una àmplia auditoria independent a càrrec de PriceWaterhouseCoopers (PWC), que encara està en curs i, per tant, sense cap mena de conclusions, havent facilitat el club tota la informació i mitjans que PWC ha anat sol·licitant des de l’inici del procés.

Finalment, les dimissions de membres de la Junta Directiva anunciades en les darreres hores s’han produït arran de la remodelació de la Junta impulsada pel president Josep Maria Bartomeu aquesta setmana, i que serà completada en els pròxims dies. Aquesta remodelació de la Junta Directiva pretén afrontar amb les màximes garanties el darrer tram del mandat, amb l’objectiu d’implementar les mesures necessàries per preparar el futur del club, superant les conseqüències de la crisi sanitària que estem vivint, i de culminar les accions del programa de gestió iniciat l’any 2010 i del Pla Estratègic aprovat l’any 2015”.Més notícies

Rousaud assegura que “algú del Barça ha posat la mà a la caixa”

Notícia: Rousaud assegura que “algú del Barça ha posat la mà a la caixa”
Comparteix
"Hi ha tres directius més que dubten si seguir o si dimitir”, ha revelat en una entrevista a 'RAC1'
Notícia: Rousaud assegura que “algú del Barça ha posat la mà a la caixa” - Mobile

Dimiteixen sis directius del Barça

Notícia: Dimiteixen sis directius del Barça
Comparteix
Emili Rousaud, Enrique Tombas, Silvio Elías, Josep Pont, Maria Teixidor i Jordi Calsamiglia renuncien al seu càrrec i deixen molt tocat l'equip directiu liderat per Josep Maria Bartomeu
Notícia: Dimiteixen sis directius del Barça - Mobile

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Eulàlia a abril 10, 2020 | 15:19
    Eulàlia abril 10, 2020 | 15:19
    Us crec, ja vàreu fer una vegada , x tant ho podeu fer un altre!!! .El patiment de les persones no us ha.importat MAI !!! Sr. Bartumeu, PLEGUI.! d'una vegada. NO TE CAP CREDIBILITAT !!!!
  2. Icona del comentari de: Ramon a abril 11, 2020 | 12:48
    Ramon abril 11, 2020 | 12:48
    A veure, a veure, a veure, la directiva paga a sicaris perquè per les xarxes es refereixin al president que va donar-nos el millor Barça de la història com "el bacó d'Uzbekistan"... i l'escàndol NOMÉS és pel preu o per si algú del club va ficar-hi la mà?

Nou comentari

Comparteix