Món Esport
El Barça denuncia irregularitats en la validació de signatures del vot de censura
  • CA

Novetats importants en relació amb el vot de censura contra Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva. Segons han avançat en exclusiva la Cadena SER i La Vanguardia i ha pogut comprovar El Món, la Guàrdia Civil ha demanat més documentació al Barça després que aquest dimecres el club blaugrana denunciés possibles falsificacions de signatures i posés en dubte la pulcritud de la validació de firmes realitzada per la Mesa, que aquest dimecres va aprovar les butlletes necessàries per forçar un referèndum. El cos policial, sempre segons ambdós mitjans, ha demanat més informació a l’entitat culer per dur a terme una investigació al respecte, un procés que podria paralitzar momentàniament la iniciativa de Més que una Moció.

“S’han detectat evidències de la possible perpetració d’il·lícits de caràcter penal que, per la seva transcendència, s’escapen de l’àmbit d’actuació de la Mesa. Per aquest motiu posem els fets en coneixement de la Unitat de Policia Judicial per a la seva recerca i esclariment”, explica l’escrit del Barça, filtrat per La Vanguardia. La directiva de Bartomeu, en concret, basa la seva petició després de descobrir que “hi podria haver fins a 300 butlletes l’autenticitat de les quals és dubtosa”, quelcom que, segons el seu parer, “fa pensar que hi poden haver altres blocs de suports no autèntics”. “Tot sembla apuntar a una campanya perfectament planificada i orquestrada amb l’objectiu de perjudicar la junta i el seu president”, justifica.

Aquesta causa estaria connectada, segons la postura del Barça, amb la del frau dels 2.800 carnets d’abonats que es van utilitzar per a la revenda d’entrades. “Han detectat que moltes de les butlletes rebutjades pertanyen a carnets de socis que ja havien estat utilitzats en la investigació d’aquest Grup de Policia Judicial”, recull l’atestat de la Guàrdia Civil. Caldrà veure com acaba la recerca de documentació i què passa amb el procés impulsat per tres precandidats a les eleccions blaugrana i vuit grups d’opinió culer. Semblava que Bartomeu només tenia dues opcions després de l’èxit de la moció, dimitir o convocar un referèndum, però sembla que ha trobat una possible –encara que de moment petita– via d’escapament.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: un tipo que vive en Tabarnia a octubre 08, 2020 | 15:44
    un tipo que vive en Tabarnia octubre 08, 2020 | 15:44
    aixo es MADE IN BARTOMEU, TRIST PERSONATGE
  2. Icona del comentari de: Vergonyós a octubre 08, 2020 | 16:28
    Vergonyós octubre 08, 2020 | 16:28
    Una directiva tan fatxa, com la presidida pel titella del grupo godo, el bartomeu, només podia actuar com els fatxes, sinó accepta la democràcia, la gc tu afina
  3. Icona del comentari de: Ricard a octubre 08, 2020 | 20:28
    Ricard octubre 08, 2020 | 20:28
    Hi ha qui confia en la policia militar castellana. Jo no.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa