Món Esport
El Barça demana a la Generalitat que suspengui el vot de censura
  • CA

Comença un dilluns molt mogut a les oficines del Camp Nou. Segons ha avançat RAC1, el Barça ha enviat una carta al vicepresident amb funcions de president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, per demanar-li que suspengui el vot de censura contra Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva i, d’aquesta forma, evitar posar en mans dels socis la seva continuïtat els pròxims dies 1 i 2 de novembre.

La petició de la directiva del Barça, que al·lega motius sanitaris, arriba després de la presentació d’un protocol per celebrar el vot de censura amb una única seu i abans d’una reunió de la junta prevista per a dos quarts de dues en què Bartomeu i el seu equip podria presentar la seva dimissió si la Generalitat no ajorna el referèndum. És un escenari que ara per ara no es pot descartar, encara que a la zona noble del Camp Nou es manté l’esperança que les restriccions governamentals per contenir el coronavirus també freni un procés democràtic impulsat per gairebé 20.000 socis.

Les pròximes hores seran determinants. La pilota es troba, en aquests moments, a la teulada de la Generalitat, ja que és qui ha de decidir si aprova la celebració del vot de censura amb les condicions que ha proposat el Barça o, d’altra banda, cedeix a les pressions de la directiva de Bartomeu i suspèn temporalment el referèndum.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a octubre 26, 2020 | 11:06
    Ricard octubre 26, 2020 | 11:06
    El torturat final d'una Junta que ha traït el Barça.
  2. Icona del comentari de: Ramon a octubre 26, 2020 | 13:26
    Ramon octubre 26, 2020 | 13:26
    Ni la faixa de la Sara Montiel, amagava tanta porqueria!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa