El Barça ha preparat diverses accions i activitats per fer que el Sant Jordi del 2020, marcat per la pandèmia del coronavirus, sigui especial. El club blaugrana ha publicat un vídeo en el qual jugadors i exestrelles de l’entitat converteixen en herois i heroïnes de la llegenda de Sant Jordi els sanitaris. “El club vol celebrar aquesta data tan assenyalada d’una forma especial, rendint homenatge a totes aquelles persones que amb les seves accions lluiten contra la Covid-19 com Sant Jordi ho va fer contra el drac”, ha explicat a través d’un comunicat.

Herois de Sant Jordi és un vídeo amb missatges d’agraïment per part de jugadors com Ivan Rakitic, Marta Torrejón, Riqui Puig, Pierre Oriola, Nil Roca, Dídac Plana o Raúl Entrerríos i exestrelles com Carles Puyol, Patrick Kluivert, Albert Ferrer, Hristo Stoichkov, Sergi Barjuan, Javier Saviola, Migueli o Juan Carlos Navarro. Una altra acció impulsada amb motiu d’aquest Sant Jordi confinat està dirigida a nens i nenes, a qui el Barça ha convidat a fer un dibuix amb la temàtica de la llegenda  fins al pròxim 28 d’abril. Els guanyadors es publicaran al web del club durant la setmana vinent.

Un Sant Jordi solidari

 Per últim, la Fundació Barça, dins de la línia de suport a entitats i iniciatives que està portant a terme en l’actual situació de la crisi de la Covid-19, col·laborarà amb diverses campanyes solidàries. Entre aquestes, Rosa virtual pels més vulnerables, organitzada per l’Hospital Sant Joan de Déu i que busca recaptar fons per ajudar aquelles persones ateses al centre en situació més vulnerable, o la campanya de sensibilització Aquest Sant Jordi el rebrotem amb les persones grans que promou l’associació Amics de la Gent Gran. 

La Fundació també donarà suport a la iniciativa Inundem les presons de material per Sant Jordi, impulsada pels centres penitenciaris de Catalunya i que convida a donar còmics i revistes per tal d’ajudar a millorar la situació de les persones internes, en especial durant aquesta situació de confinament, així com a l’acció promoguda per la Generalitat de Catalunya amb la campanya Foment de la lectura per Sant Jordi.Més notícies

Manifestació de suport a Jordi Borràs

Manifestació de suport a Jordi Borràs

Manifestació de suport a Jordi Borràs

El Barça no descarta que l’empresa de Florentino posi el cognom del Camp Nou

“Hem d’estar oberts a qualsevol possibilitat”, ha assegurat Josep Vives, portaveu del club blaugrana

Un exjugador del Madrid esclata contra Messi i Guardiola

Surten a la llum unes paraules de Jerzy Dudek sobre la seva etapa al Santiago Bernabéu

Nou comentari