El Barça construirà una estàtua a Cruyff al Camp Nou

Segons publica ‘Mundo Deportivo’, aquesta setmana ja s’han posat els fonaments al costat del monument de Kubala i podria inaugurar-se a finals d’agost

El passat any 2010, es va retirar la condició de president d’honor del Barça a Johan Cruyff per unes diferències entre la llegenda holandesa i la junta de Sandro Rosell. Van comentar que el motiu va ser que no s’ajustava a allò que estipula els estatuts de l’entitat. Amb l’arribada de Josep Maria Bartomeu a la presidència, les relacions van millorar. El club va retre Cruyff un gran homenatge després de la seva mort i li han posat el nom del segon estadi del club. I el següent pas serà una estàtua, semblant a la que ja existeix al voltant del Camp Nou de Kubala.

Segons informa Mundo Deportivo, el Barça hi ha treballat amb el màxim secret però sembla que l’estàtua de Cruyff cada dia és més una realitat. El club ja ha preparat el terreny amb dels fonaments a l’esplanada de tribuna, on Cruyff quedarà immortalitzat just al costat de Kubala, tal com el mateix Bartomeu va avançar que tenia en les seves previsions a principis de l’any 2017.

Tot i que encara no hi ha data d’inauguració oficial, segons publica la mateixa informació, és possible que se celebri el pròxim mes d’agost, coincidint amb l’inici de la propera temporada i amb la família Cruyff present. Una de les figures més importants de la història del club tindrà el seu merescut lloc al Camp Nou i cada vegada que els culers vagin a l’estadi podran recordar Johan Cruyff.

Més informació

Comentaris

    Marc Juny 16, 2019 9:08 pm
    Genial! Ja tocava! Podriem fer un boulevard d'ídols blaugranes! En tenim molts! No només futbolistes.

Nou comentari