El Barça condemna els càntics contra l’Espanyol i les proclames nazis dels Boixos Nois

El Barça ha emès un comunicat per posicionar-se en relació amb els lamentables fets que van succeir el passat dissabte a l’Estadi Johan Cruyff, quan diversos afeccionats radicals membres dels Boixos Nois van aprofitar el derbi de filials contra l’Espanyol per dur a terme proclames nazis i càntics desagradables i intolerables contra el club blanc-i-blau. L’entitat blaugrana ha titllat els crits “del tot inacceptables” i ha comunicat que ha demanat la col·laboració dels Mossos d’Esquadra “per obtenir la identificació dels participants en els fets, denunciar-los i prohibir-los l’accés a les instal·lacions“.

“La denúncia es presentarà davant de la Fiscalia responsable de delictes d’odi i s’informarà la Comissió Antiviolència als efectes sancionadors oportuns. En el cas que algun dels participants sigui soci, la denúncia també es farà davant la Comissió de Disciplina del club”, ha explicat un Barça que “seguirà ferm en el seu compromís absolut amb la lluita per erradicar qualsevol comportament violent”. A més, el club blaugrana ha lamentat “els greuges i les molèsties” que aquella situació “hagi pogut ocasionar”.

El comunicat del Barça

“Davant dels fets protagonitzats per un reduït nombre d’aficionats dissabte a l’Estadi Johan Cruyff, amb motiu del partit entre el Barça B i l’Espanyol B, que van proferir crits i càntics del tot inacceptables, el FC Barcelona comunica:

 1. Un cop detectades aquestes conductes, la seguretat del club va encerclar aquest grup, d’entre 20 i 25 persones, que minuts més tard va ser expulsat del camp pels Mossos d’Esquadra, tal com detalla l’acta arbitral del partit.
 2. El club ha demanat la col·laboració dels Mossos d’Esquadra per obtenir la identificació dels participants en els fets de dissabte, per tal de denunciar-los i prohibir-los l’accés a les instal·lacions del FC Barcelona. La denúncia es presentarà davant de la Fiscalia responsable de delictes d’odi i s’informarà la Comissió Antiviolència als efectes sancionadors oportuns. En el cas que algun dels participants sigui soci, la denúncia també es farà davant la Comissió de Disciplina del club.
 3. El club seguirà ferm en el seu compromís absolut amb la lluita per erradicar qualsevol comportament violent, condemna públicament aquests fets i lamenta els greuges i les molèsties que hagin pogut ocasionar”.Més notícies

Càntics contra l’Espanyol i proclames nazis dels Boixos Nois durant el derbi de filials

Diversos radicals del Barça van protagonitzar uns fets lamentables durant la victòria del Barça B contra l'Espanyol B

L’Espanyol denunciarà els càntics dels radicals del Barça durant el derbi de filials

El club blanc-i-blau il·lustrarà la seva queixa formal a la Federació Espanyola amb vídeos i tota la informació relativa al partit

Comentaris

  Ramon Gener 07, 2020 | 15:08
  No haver-los fet tornar al Camp Nou, hipòcrites.
  Només un club. Gener 07, 2020 | 16:32
  El FC Barcelona fot pena. Per exemple; L'actitud del club el dia 1-O, o el dia del Tsunami al Camp Nou. Per fer-ho més patètic donen cobertura a aquest grupet nazi i de caire espanyolista.
  ganxó Gener 07, 2020 | 19:24
  En Ramon tens tota la raó, si no fer-los tornar, si controlar quan començaben a treure el cap. És de caixó

Nou comentari