El Barça s’adhereix al Protocol contra la violència sexual

El club ha arribat a un acord amb la Conselleria d'Interior per lluitar contra el masclisme en entorns d'oci

El Futbol Club Barcelona ha publicat un comunicat en el qual informen que s’han adherit al Protocol contra les violències sexuals en entorns d’oci de la Conselleria d’Interior de la Generalitat de Catalunya. “El club complirà i farà complir els acords del Protocol”, han afirmat en el comunicat. Durant un mínim de quatre anys, l’entitat blaugrana vetllarà perquè en les seves instal·lacions no es produeixi cap agressió sexual, així com acompanyaran les víctimes en cas que això succeeixi.

A la vegada, en el mateix comunicat també han anunciat que ja han contractat una nova Compliance Analyst després de la destitució de Noelia Romero pel cas BarçaGate. La seva substituta serà Mireia Simona, llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona. El club també ha explicat que obrirà una Barça Academy PRO a la ciutat americana de Miami per formar i seleccionar jugadors d’entre 6 i 16 anys.

L’entitat blaugrana també ha volgut felicitar el Barça B per haver arribat fins a la final del play-off d’ascens a Segona Divisió, on van caure derrotats pel Sabadell. Per acabar, el club ha ratificat la sortida de l’Associació de Clubs Espanyols d’Handbol (ASOBAL), tot i que l’equip culer continuarà disputant les competicions que aquest col·lectiu organitza, és a dir, Lliga, Copa del Rei, Copa Asobal i Supercopa.

Més informació

Comentaris

    VAR Juliol 29, 2020 4:13 pm
    S'ha de tenir presència d'esperit per felicitar al Barça B després de tot el que van fer i que el va portar a haver de jugar amb set juvenils. Cinisme?

Nou comentari