Món Esport
El Barça vol complicar la validació de signatures de la moció
  • CA

Segons ha informat Catalunya Ràdio, la Junta Directiva de Josep Maria Bartomeu està estudiant diverses formes d’afegir fases extraordinàries a la validació de signatures de la moció de censura contra el president del Barça. Si bé ja està previst que la mesa, que està integrada per membres de la plataforma Més que una moció, el president de la Federació Catalana de Futbol i directius del club, comprovi la validesa de totes les paperetes, una a una, l’entitat blaugrana proposa tres barreres a superar.

La primera serà la del grafòleg. S’haurà de corroborar que la signatura que apareix a la butlleta per impulsar el vot de censura contra Bartomeu coincideixi amb la que apareix al DNI de la persona en qüestió. En segon lloc, s’enviarà un SMS a cada soci perquè pugui afirmar o desmentir que ell ha signat la papereta i que no es tracta de cap falsificació. 

Finalment, i aquest és el punt que més ha indignat els barcelonistes a les xarxes socials, la Junta Directiva blaugrana ha proposat trucar tots els socis, un a un, per acabar de validar les signatures. Molts culers consideren que això es tracta d’una maniobra per allargar i complicar encara més un procés que ja és ardu i difícil. Cal afegir, però, que la mateixa mesa ha d’autoritzar aquest canvi i d’aquesta forma podria acabar quedant en paper mullat.

Paga la pena recordar que el procés de validació de signatures s’iniciarà, aproximadament, el dimarts 29 de setembre i, en principi, hauria de tenir una durada de deu dies. 



Comentaris

  1. Icona del comentari de: D'on no n'hi ha no en raja a setembre 26, 2020 | 17:33
    D'on no n'hi ha no en raja setembre 26, 2020 | 17:33
    Ja n'hi ha prou dels tripijocs i malifetes del bartomeu i la seva junta directiva made in grupo. Han destrossat i arruïnat el club, i encara no en tenen prou, va bartu dimiteix, ja n'has feta de masses grosses darrerament, plega, deixa de ser el titella del grupo godo i plega, si realment ets barcelonista

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa