Món Esport
El Barça compensarà els seus socis pels partits a porta tancada
  • CA

Encara que en un primer moment diverses informacions periodístiques van assegurar que el Barça no tenia cap mena d’intenció de compensar els seus socis pels partits al Camp Nou de l’abonament de la temporada 2019/20 dels quals no podran gaudir per culpa del coronavirus, el club blaugrana ha informat aquest dilluns que ha decidit rescabalar els seus afeccionats. Mitjançant un comunicat, l’entitat culer ha anunciat que els seguidors podran escollir entre tres opcions de compensació: cobrament en efectiu de la part proporcional, descompte equivalent en l’abonament del pròxim curs o renúncia al dret de rescabalament en favor del club “entenent la situació excepcional que afronta amb motiu de la pandèmia”.

“Els socis abonats hauran de fer una sol·licitud omplint un formulari d’inscripció on podran escollir la modalitat del rescabalament”, ha comunicat el Barça en una nota en què ha remarcat que la compensació dels partits que s’acabin disputant a porta tancada i en què també ha informat sobre les novetats en terminis i condicions per als abonaments de la temporada 2020/21, que es cobraran a finals d’agost, després de la final de la Champions i abans de l’inici de la pròxima Lliga Santander. El club català oferirà la possibilitat als seus socis de gaudir d’un any d’excedència “mantenint la titularitat i el descompte del Seient Lliure per al pròxim curs” en cas que algú no vulgui o pugui exercir el seu dret a l’abonament i estigui disposat a cedir la seva localitat durant una temporada.

Un protocol per a l’entrada d’afeccionats als estadis

D’altra banda, el Barça també ha anunciat la gestió de l’aforament limitat que durà a terme quan les autoritats sanitàries, el CSD i LaLiga decideixen que les portes dels estadis es poden obrir a alguns espectadors. El club culer ha elaborat un protocol anomenat Estadi Net i Segur que prioritzarà l’assistència dels abonats, els quals ocuparan un 85% de l’aforament permès. El 15% restant es destinarà a la venda a socis i públic en general. “Per optar a alguna d’aquestes localitats, els abonats hauran d’inscriure’s prèviament a través d’un formulari. En el cas que la demanda de localitats superi l’oferta, es procedirà a realitzar un sorteig, replicant el model que ja s’utilitza en el repartiment de les entrades de les finals”, ha sentenciat l’entitat blaugrana.

Per entrar al Camp Nou, no cal dir-ho, “caldrà complir les condicions que les limitacions i regulacions sanitàries permetin”. Això vol dir que “els abonats no podran mantenir el seu seient habitual” i entre tots els assistents als partits s’haurà de mantenir una distància mínima. Les autoritats encara ho han de confirmar oficialment, però en principi l’aforament permès serà del 30%. El club blaugrana, sigui com sigui, “treballarà per tal de fer possible que es puguin fer peticions i assignacions de localitats agrupades amb l’objectiu d’afavorir els agrupaments familiars”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa