Món Esport
El Barça col·labora en la distribució de material sanitari a diversos hospitals catalans

El Barça ha informat aquest diumenge, davant l’emergència sanitària provocada per la propagació del coronavirus, que ha arribat a un acord amb l’empresa xinesa d’Internet Tencent gràcies al qual distribuirà, a través de la Fundació Barça, 15.000 equips de protecció individual (EPI) a diferents centres hospitalaris i professionals sanitaris que treballen actualment per fer front a la pandèmia i pal·liar els seus efectes.

L’empresa Tencent ha llançat fa uns dies un Fons Antipandèmic Mundial dotat amb 100 milions de dòlars que té l’objectiu d’ajudar a frenar la devastadora propagació de la Covid-19. “El finançament es destinarà a donacions de subministraments sanitaris bàsics i de vital d’importància, incloent-hi material de protecció i altres productes per a hospitals i personal sanitari. La Fundació Barça ha acordat amb Tencent la gestió i distribució d’una part d’aquest material per Catalunya”, ha informat el club en un comunicat.

Aquesta és la primera tramesa d’un seguit d’enviaments que es concretaran en els pròxims dies i que tenen la finalitat d’ajudar el personal sanitari que està treballant en primera línia a pal·liar la mancança de material mèdic que s’ha registrat per la crisi de la Covid-19.

“Els equips de protecció integral que han arribat avui compten amb una caputxa per a professionals sanitaris, i per la seva composició i les seves característiques compleixen els requisits de protecció necessaris per ser utilitzats a les Unitats de Cures Intensives (UCI) dels centres hospitalaris on es dona assistència als pacients afectats pel coronavirus”, ha sentenciat el comunicat del Barça.Més notícies

L’auditoria evidenciarà irregularitats en el contracte del Barça amb I3 Ventures

Notícia: L’auditoria evidenciarà irregularitats en el contracte del Barça amb I3 Ventures
Comparteix
Segons el diari 'SPORT', la investigació evidenciarà també que la contractació d’I3 Ventures i quatre empreses més vinculades a Carlos Ibáñez va tenir un cost excessiu
Notícia: L’auditoria evidenciarà irregularitats en el contracte del Barça amb I3 Ventures - Mobile

La investigació sobre el ‘BarçaGate’ no finalitzarà fins que s’acabi l’estat d’alarma

Notícia: La investigació sobre el ‘BarçaGate’ no finalitzarà fins que s’acabi l’estat d’alarma
Comparteix
Segons una carta de 'PricewaterhouseCoopers' al Barça, “hi ha procediments de l'auditoria que s’han de realitzar de forma presencial”
Notícia: La investigació sobre el ‘BarçaGate’ no finalitzarà fins que s’acabi l’estat d’alarma - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa