El Barça es classifica per a la final de la Copa de la Reina (6-0)

El Barça jugarà la final de la Copa de la Reina de la temporada passada, la 2019/20, després de golejar aquest dijous el Sevilla en un triomf sense discussió a l’Estadi Johan Cruyff (6-0). Les de Lluís Cortés, d’aquesta forma, s’han citat amb l’EDF Logronyo, que en l’altra semifinal va eliminar l’Athletic Club als penals, a la final de la denominada competició del KO.

Les culers han protagonitzat una primera part excel·lent amb la qual han deixat resolt el partit. Oshoala, aprofitant una passada en profunditat de Patri Guijarro, Caroline Graham Hansen, amb una gran jugada individual, Guijarro, amb una bona rematada de cap i una altra vegada Oshoala, en aquesta ocasió després d’una passada de Leila Ouahabi, han marcat els quatre gols del Barça abans del descans.

Melanie Serrano, amb un gol olímpic, i Aitana Bonmatí han sentenciat el matx a la represa. El Sevilla no ha pogut res per frenar el potencial de les seves rivals ni ha pogut aprofitar les poques ocasions amb què ha comptat. Així, el Barça participarà en la final de la Copa de la Reina per novena vegada, mentre que l’EDF Logronyo s’estrenarà en el partit decisiu pel títol.