Món Esport
El Barça cedeix Todibo al Benfica
  • CA

El Barça ha anunciat que ha arribat a un acord amb el Benfica per a la cessió de Jean-Clair Todibo per a les pròximes dues temporades a canvi de dos milions d’euros. El club blaugrana ha informat, a més, que el conjunt portuguès es farà càrrec de la fitxa del central francès i comptarà amb una opció de compra de 20 milions per adquirir en propietat el futbolista.

Jean-Clair Todibo va aterrar al Barça durant el mercat de fitxatges d’hivern del 2019 i es va comprometre fins al 30 de juny del 2023. Durant el seu primer mig any amb la samarreta blaugrana va debutar amb bones sensacions; s’esperava que la temporada 2019/20 fes un pas endavant i tingués minuts de qualitat amb el primer equip, però no va ser així i el 15 de gener del 2020 va ser cedit per mitja temporada al Schalke 04.

El mig curs que ha disputat a Alemanya no ha estat dolent i, de fet, diversos clubs europeus s’han interessat en els seus serveis, però el seu rendiment no ha convençut Ronald Koeman. L’entrenador holandès no comptava amb ell i, en l’últim moment, el Barça li ha acabat trobant una sortida en forma de cessió.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa