Món Esport
El Barça cedeix Monchu al Girona
  • CA

El Barça i el Girona han arribat a un acord per a la cessió de Monchu Rodríguez al club blanc-i-vermell fins al final d’aquesta temporada. El conjunt gironí es farà càrrec de la fitxa del prometedor futbolista, de 21 anys, i s’assegura una opció de compra per uns cinc milions d’euros, mentre que l’entitat culer tindrà l’oportunitat de repescar-lo pagant el doble.

Monchu va arribar al futbol formatiu del Barça procedent del Mallorca. Des de la d’Infantil, va passar per totes les categories inferiors blaugrana fins a arribar a debutar amb el filial quan només tenia 17 anys i formava part de la plantilla del Juvenil. Amb el segon equip ha disputat 63 compromisos, durant els quals ha marcat 11 gols, mentre que el passat mes d’agost va debutar amb el primer equip, en el partit de tornada dels vuitens de la Champions League contra el Nàpols.

Encara que, després del seu bon rendiment durant la temporada passada i, sobretot, en el play-off d’ascens a Segona, Monchu tenia ofertes per jugar a Primera, el migcampista ha acceptat la proposta del Girona. Ha valorat molt, segons han informat diversos mitjans, la insistència de la direcció esportiva a aconseguir la seva incorporació. El nou fitxatge blanc-i-vermell podria debutar el pròxim dissabte a les 18.15 hores, en la visita del conjunt de Francisco a l’Sporting de Gijón.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa