Món Esport
El Barça cedeix totes les seves instal·lacions a la Generalitat per la crisi del coronavirus

El Barça ha anunciat aquest dimarts, tal com va transcendir la setmana passada, que ha traslladat a la Secretaria de Salut de la Generalitat de Catalunya “la seva disposició total a cedir les seves instal·lacions per ajudar en el que sigui necessari per ajudar a pal·liar la situació d’alerta sanitària” generada per la propagació del coronavirus. El club blaugrana ha emès un comunicat en el qual, “fidel al seu compromís amb la societat que sempre ha donat sentit al Més que un club”, ha reiterat que s’ha posat “al servei de les autoritats sanitàries del país per conscienciar i sensibilitzar la població”.

“La Secretaria ha manifestat al Club el seu agraïment per aquesta decisió, que es va acordar en la darrera Junta Directiva telemàtica, i està analitzant quines instal·lacions poden ser les més adients per atendre les necessitats de Salut”, ha revelat l’entitat culer en el text que ha difós a través dels seus canals de comunicació oficials. A més, el Barça, a través de la seva Fundació, també ha cedit a l’hospital de Sant Pau el carretó sanitari que utilitza per moure els jugadors quan aquests cauen lesionats al Camp Nou, quelcom que servirà per al trasllat de pacients entre els edificis.

D’altra banda, el club català també ha reivindicat la contribució d’algun dels seus patrocinadors en la lluita contra la pandèmia. “Assistència Sanitària Col·legial, fidel a la seva vocació de servei per millorar i preservar la salut de les persones, ha posat a disposició dels seus més de 190.000 assegurats i de tota la ciutadania en general un servei telefònic de suport per orientar i resoldre dubtes sobre el Covid-19”, ha explicat en el comunicat, que també ha servit com a recordatori del telèfon gratuït que ha habilitat per a les persones “que tinguin dubtes sobre la malaltia, que tinguin símptomes o dels seus cuidadors”.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa