Món Esport
El Barça cedeix Aleñá al Getafe
  • CA

Era un secret a veus i ara ja és oficial. Carles Aleñá jugarà el que queda d’aquesta temporada al Getafe. El Barça ha anunciat aquest dimecres que ha arribat a un acord amb el club madrileny per cedir el migcampista de Mataró, de 23 anys, a l’equip de José Bordalás.

El Getafe es farà càrrec de la fitxa del jugador fins al final del curs 2020/21 i el Barça, en conseqüència, alleugerirà la massa salarial al mateix temps que donarà l’oportunitat a un futbolista de la Masia de tenir minuts i oportunitats al màxim nivell del futbol estatal. Aleñá ha fet les maletes després de tenir molt poca presència des de l’arribada de Ronald Koeman: només ha disputat 170 minuts repartits en cinc partits, tres de Champions i dos de Lliga.

Caldrà veure quin és el rendiment del migcampista català al Coliseum Alfonso Pérez. La temporada passada, també durant el mercat d’hivern, Aleñá va ser cedit al Betis, on va jugar 19 partits. Va marcar una diana i va repartir dues assistències, però no va créixer tant com s’esperava des del Camp Nou.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa