Món Esport
Primera temporada en blanc des del 2008
  • CA

Per si l’evidència del que s’ha viscut a Lisboa no fos suficient, les dades tampoc no menteixen. Durant els últims anys, estàvem molt acostumats a comptar les temporades del Barça per títols. Que si cursos de triplet, que si doblets, que si Lliga, que si un any dolent per guanyar, “només”, una Copa… Ras i curt: des de la temporada 2007-2008 el Barça no es quedava en blanc.

Contextualitzem. El curs 2007-2008 va ser el del passadís al Reial Madrid al Santiago Bernabéu. El cicle de Frank Rikjaard, Ronaldinho, Eto’o, Deco i companyia havia acabat. Aquell any no es va guanyar res. A partir d’allà va arribar el millor Barça de la història, les seves restes i, ara, la decadència i la gran desfeta d’aquell projecte meravellós que van iniciar Messi i Guardiola.

Una dada més. L’última vegada que el Barça va rebre vuit gols en un partit va ser el 1946 contra el Sevilla en un partit de Copa. Tot plegat reflecteix que aquest naufragi contra el Bayern no és un punt més a la llista de derrotes dels darrers anys. És històric. És el final d’un cicle que es va començar fa molts i molts anys i que el dia 14 d’agost del 2020 ha finalitzat.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: ... a agost 15, 2020 | 12:02
    ... agost 15, 2020 | 12:02
    Els rics també ploren? Una petita fuetada a la seva vanitat, que no desapareixerà mai.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa