El Barça de bàsquet torna als entrenaments

El conjunt de Pesic ha començat aquest dimecres els entrenaments individuals al pavelló de bàsquet de la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Un cop superats els tests de coronavirus, el Barça de bàsquet ha començat aquest dimecres els entrenaments individuals al pavelló de bàsquet de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. A partir de les 9.30 hores, els jugadors i membres del cos tècnic blaugrana han acudit a les instal·lacions, formades per tres pistes i sis cistelles, una per jugador, per mantenir la distància de seguretat obligada per les autoritats sanitàries.

La sessió ha tingut diversos exercicis amb l’objectiu que els jugadors comencin a adaptar-se als moviments propis sobre el parquet. En l’entrenament hi han participat, del filial, Leandro Bolmaro, Sergi Martínez i Ibou Badji. Cal recordar que la Lliga Endesa decidirà el seu campió, si el coronavirus ho permet, amb un torneig de 12 equips que es disputarà en una seu única. Els de Pesic intentaran arribar a l’hora de la veritat, doncs, en les millors condicions possibles.

Un jugador, al marge del grup

Segons ha informat TV3 i han confirmat fonts del Barça, tots els integrants del conjunt blaugrana van donar negatiu en les proves de la Covid-19 a les quals es van sotmetre el passat dilluns menys un, la identitat del qual no ha transcendit. El resultat d’aquest, però, tampoc ha estat positiu, sinó invàlid o defectuós, fet pel qual ha hagut de tornar a repetir el test aquest mateix dimecres.

Més informació

Nou comentari