El Barça de bàsquet dona negatiu en les proves de coronavirus i podrà viatjar a Rússia

Sarunas Jasikevicius i el seu ajudant Darius Maskoliūnas, que van donar positiu per coronavirus el cap de setmana passat, estan aïllats als seus domicilis

El Barça de bàsquet podrà viatjar sense problemes a Sant Petersburg per jugar aquest divendres contra el Zenit en la segona jornada de l’Eurolliga després que les proves de coronavirus a les quals s’ha sotmès la plantilla blaugrana hagin donat negatiu.

“Després de les darreres proves realitzades i seguint els protocols de confinament marcats per la Lliga Endesa, tots els integrants de la primera plantilla del Barça han resultat negatius. És per aquest motiu que podran viatjar a Sant Petersburg. La resta de casos positius es troben confinats als seus domicilis, tal com marquen els protocols sanitaris”, ha informat el club blaugrana mitjançant un comunicat.

D’aquesta forma, el conjunt català es desplaçarà a Rússia sense el tècnic Sarunas Jasikevicius ni el seu ajudant Darius Maskoliūnas, que van donar positiu per coronavirus el cap de setmana passat i, en conseqüència, estan aïllats als seus domicilis.

Més informació

Nou comentari