Món Esport
El Barça de bàsquet s’imposa al Madrid sense Mirotic (79-72)
  • CA

El Barça no ha necessitat Nikola Mirotic per imposar-se al Reial Madrid en el primer clàssic de la temporada (79-72). El conjunt blaugrana n’ha tingut prou amb una gran primera meitat per imposar-se a l’etern rival sense la seva estrella. Els blancs han intentat remuntar al ritme de Sergi Llull, però no han reaccionat a temps i no han pogut evitar la quarta derrota de la temporada a Europa. El projecte de Sarunas Jasikevicius ha fet un pas endavant, mentre que el de l’equip merengue n’ha fet un endarrere.

Els culers han estat el conjunt que demana Jasikevicius, que competeix, que és agressiu, que viu cada jugada. I més si juga un clàssic. El Barça ha exhibit la seva millor versió en els dos primers quarts: ha guanyat la partida al Madrid des de la defensa i ha sabut fer mal amb les transicions. Sergi Martínez ha respost a la confiança del seu tècnic i ha acompanyat a la perfecció Calathes, Davies, Kuric i Higgins. El Madrid, per la seva banda, ha trobat molt a faltar el rendiment dels seus millors jugadors.

A la represa, després de la intervenció de Pablo Laso, els visitants han retallat distàncies i s’han apropat al marcador gràcies a l’encert de Campazzo i Taylor. Quan el conjunt blanc estava retallant distàncies, Sergi Martínez ha aparegut amb un triple vital per sentenciar el triomf blaugrana.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa