L’última jornada no ha estat gens benèvola amb el Barça. El conjunt blaugrana va fer un mal partit al Sánchez Pizjuán i va servir en safata el liderat al Madrid. Els de Zidane no van desaprofitar el regal i blaugrana i no van fallar aquest diumenge a Sant Sebastià, contra la Reial Societat. D’aquesta forma, els culers ja no depenen d’ells mateixos per proclamar-se campions de la Lliga de la nova normalitat.

Sense temps per lamentar-se, el Barça està obligat a controlar el que pot controlar, fer la seva i intentar revertir la situació. El gran avantatge del calendari postconfinament és que cada tres dies concedeix als equips una oportunitat per redimir-se. Als de Setién, aquesta els arribarà en forma de compromís al seu estadi davant un altre conjunt basc, l’Athletic.

L’enfrontament entre el Barça i l’Athletic Club, corresponent a la 31a jornada de la Lliga Santander 2019/20, tindrà lloc al Camp Nou –a porta tancada– el pròxim dimarts 23 de juny a les 22.00 hores. El partit es podrà veure a través de Movistar LaLiga. Com sempre, també es podrà seguir el duel en directe a través de la pàgina web i el compte de Twitter de MónEsport.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa