Món Esport
El Barça anunciarà la data de les eleccions aquest dijous
  • CA

A poc a poc, lentament, es va esclarint el futur institucional del Barça. Segons ha informat l’Onze d’Esport3, aquest dijous la junta gestora presidida per Carles Tusquets es reunirà i, posteriorment, anunciarà la data de les eleccions al club blaugrana. Si la pandèmia del coronavirus ho permet, els comicis se celebraran, molt probablement, la segona quinzena del mes de gener del 2021.

El dia que més opcions guanya, sempre segons el mateix mitjà, és el 22 de gener. Si acaba sent així, el vot de censura exitós i la dimissió de Josep Maria Bartomeu només hauran servit per avançar les eleccions dos mesos. En la reunió d’aquest dijous, la comissió gestora també haurà d’aprovar el protocol per poder celebrar la votació amb garanties.

Està previst, en aquest sentit, que hi hagi diverses seus per adaptar-se a les mesures del Govern per contenir el coronavirus. El que podria canviar, no obstant això, és que els comicis se celebrin en un sol dia i no en dos. El motiu d’aquesta modificació és purament econòmic, ja que allargar més la jornada electoral va acompanyat, és clar, d’un augment del cost d’aquesta.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa