Món Esport
Barça-Alabès, Celta-Espanyol i Girona-Valladolid per començar la Lliga
  • CA

 

Barça-Alabès, Celta-Espanyol i Girona-Valladolid. Així començarà la temporada de Lliga 2018-19 per als tres conjunts catalans, segons ha estipulat el sorteig celebrat en l’assemblea de la RFEF aquest dimarts. El calendari íntegre es pot consultar en aquest enllaç. És la primera vegada que la Lliga espanyola té un calendari asimètric, on només es repeteixen les últimes tres jornades. El Barça tancarà la Lliga a Ipurua, mentre que l’Espanyol ho farà a casa contra la Reial Societat, i el Girona al feu de l’Alabès. 

 

El primer derbi català arribarà a la jornada 5. El cap de setmana del 23 de setembre, el Barça rebrà al Girona. En la mateixa jornada, l’Espanyol visitarà el Reial Madrid. El segon, a la jornada 13. El cap de setmana del 25 de novembre, l’Espanyol rebrà el Girona. Dues jornades després, a la 15, els blanc-i-blaus rebran el Barça (9 de desembre). El primer clàssic arribarà a la jornada 10. El cap de setmana del 28 d’octubre, Barça-Madrid al Camp Nou. El segon no tardarà tant en arribar: a la jornada 26, els blaugranes visitaran el Santiago Bernabéu. 

 

La Lliga començarà el cap de setmana del 19 d’agost i acabarà el del 26 de maig. Les aturades per seleccions seran el cap de setmana del 9 de setembre, el 14 d’octubre, el 18 de novembre i el 24 de març. La darrera jornada prèvia a l’aturada nadalenca serà el divendres 22 de desembre. Tampoc hi haurà jornada de Primera el 21 d’abril, per Setmana Santa. Hi haurà tres jornades intersetmanals: el 26 de setembre, el 3 i el 28 d’abril.  



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa