Món Esport
El Barça ajorna el pagament d’una sanció d’Hisenda
  • CA

Més problemes econòmics per al Barça. Segons ha informat El Confidencial, el club blaugrana ha hagut de demanar un ajornament d’un pagament de 23 milions d’euros a Hisenda en concepte de retencions pels rendiments del treball no abonades entre el 2012 i el 2015 i la seva corresponent multa. L’Audiència Nacional ha acceptat la petició de l’entitat culer.

Sempre segons el mateix mitjà, per aconseguir l’ajornament de la liquidació d’impostos i agafar aire el Barça ha al·legat “la situació excepcional de pandèmia”, que li ha generat “una reducció substancial” dels seus ingressos en desenvolupar la seva activitat en un dels sectors més afectats per la crisi econòmica derivada del coronavirus i les mesures que s’han pres per contenir-lo.

Nova demostració que la situació econòmica que viu el Barça és d’allò més complicada. Aquesta setmana, de fet, s’haurien d’acabar les negociacions entre la comissió gestora de Carles Tusquets i els futbolistes del primer equip per a l’adequació salarial. Les dues parts encara no han arribat a un acord que a la zona noble del Camp Nou es considera imprescindible per afrontar amb certes garanties l’exercici 2020/21.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa