El Barça, acusat de camuflar part del salari de Messi amb pagaments al seu pare

Uns documents de 'Football Leaks' revelats per 'InfoLibre' asseguren que el club blaugrana va aprofitar la societat del pare del millor jugador del món per destinar-hi part del seu sou

El Barça hauria camuflat 3,78 milions d’euros del salari de Leo Messi segons uns documents de Football Leaks que ha revelat un dels mitjans membre de l’European Investigative Collaborations (EIC), InfoLibre. Sempre segons el mateix mitjà, el club blaugrana hauria simulat durant anys una part del sou de l’argentí mitjançant pagaments al seu pare, Jorge Horacio, pels “seus serveis professionals” com a agent.

Així, el Barça hauria aconsellat Messi a presentar una declaració complementària pels 1,82 milions que hauria abonat al seu agent l’any 2016, ja que llavors Hisenda estava investigant els contractes existents entre el club blaugrana, la Fundació Leo Messi i la societat argentina Limecu per considerar-los ficticis.

Inicialment, la facturació s’hauria realitzat mitjançant la societat britànica Sidefloor, però aquesta va ser substituïda per Limecu després que l’Agència Tributària la senyalés com a una empresa pantalla per ocultar el seu propietari real, el pare de Messi.

Més informació

Nou comentari