Món Esport
El Barça acomiada Jaume Masferrer, mà dreta de Bartomeu i responsable del ‘Barçagate’
  • CA

Primera decisió de Carles Tusquets com a president de la junta gestora del Barça: Jaume Masferrer, assessor del ja expresident Josep Maria Bartomeu, ha estat acomiadat aquest divendres, segons ha avançat La Vanguardia. El director de l’àrea de presidència de l’entitat culer ha estat destituït, sempre tenint en compte el mitjà de comunicació citat, perquè ocupava un càrrec que s’havia quedat sense contingut en tractar-se d’una figura directament vinculada a Bartomeu.

La comissió gestora, que va ser constituïda aquest dijous, ja ha comunicat aquesta decisió a tots els empleats del Barça. El missatge de Tusquets ha estat clar: s’eliminaran totes les despeses que es considerin innecessàries amb l’objectiu de fer front a la delicada situació econòmica que travessa el club per culpa d’haver dut a terme, els darrers anys, un model de gestió insostenible que la crisi del coronavirus ha despullat. En principi, el president en funcions compareixerà la setmana vinent per exposar quines decisions més prendrà abans de la celebració de les eleccions.

Cal recordar que Masferrer va ser apartat de les seves funcions quan va esclatar el Barçagate, la trama mitjançant la qual, presumptament, la directiva de Bartomeu hauria pagat a una empresa, I3 Ventures, per difamar jugadors, oposició, figures relacionades amb l’entorn del Barça i líders polítics. Va ser assenyalat com a l’encarregat de contractar els serveis mencionats. Quan el cas es va refredar, però, va tornar a treballar a l’entitat, encara que va assumir un càrrec diferent. Gerard Piqué, capità del primer equip de futbol, va manifestar públicament la seva perplexitat per aquest assumpte fa pocs dies. Després de la dimissió de Bartomeu, no obstant això, Jaume Masferrer ha estat acomiadat.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Cap sorpresa a octubre 30, 2020 | 16:11
    Cap sorpresa octubre 30, 2020 | 16:11
    El pamflet de lv, continua sent el mitjà de comunicació del club, no si ja ho deia, el carlos tusquets, és made in grupo godo

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa