Món Esport
El Barça acomiada l’any amb una nova golejada (1-6)
  • CA

L’equip femení del Barça ha acabat el 2020 amb una nova golejada, en aquest cas al Deportivo Abanca (1-6). El conjunt blaugrana no ha donat cap mena d’opció a les seves rivals i ha arribat a l’aturada nadalenca amb les millors sensacions possibles. Les de Lluís Cortés han guanyat els 10 partits de Lliga que han disputat aquesta temporada amb un balanç de 57 gols a favor i només dos en contra. Els registres, no cal dir-ho, són espectaculars.

Aquest dimarts, a més, Jenni Hermoso ha marcat un doblet que li ha permès convertir-se, amb 109 dianes, en la màxima golejadora del Barça a la competició de la regularitat. Ha superat els 108 de Sonia Bermúdez. També han vist porteria Asisat Oshoala (2), Aitana Bonmatí i Marta Torrejón. Alba Merino ha marcat l’únic gol local d’una tarda de clar color blaugrana, com la classificació. Les culers són les líders amb 30 punts, dos i tres punts més que el Reial Madrid i l’Atlètic de Madrid, respectivament. I això que les blanques i les matalasseres han disputat tres jornades més que les catalanes.

Sigui com sigui, l’equip de Lluís Cortés s’ha guanyat unes merescudes victòries. No tornarà a jugar cap partit fins al dia de Reis, quan s’enfrontaran a l’Espanyol en un derbi històric, ja que es disputarà el Camp Nou.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa