L’auditoria evidenciarà irregularitats en el contracte del Barça amb I3 Ventures

Més problemes per a Josep Maria Bartomeu. Segons ha informat aquest dissabte el diari SPORT, que ha tingut accés a algunes conclusions de l’auditoria interna que el Barça va encarregar a PricewaterhouseCoopers, que encara no s’ha acabat, la investigació en qüestió evidenciarà que la contractació d’I3 Ventures va tenir un cost excessiu, que les factures es van fraccionar i que, en conclusió, el contracte elaborat va presentar diverses irregularitats.

Sempre segons la informació del mitjà de comunicació citat, l’avaluació de PwC ha determinat que els 980.000 euros que el Barça va pagar pels serveis de monitoratge de les xarxes socials no s’adeqüen al preu de mercat. El cost habitual d’aquesta mena de contractes es troba entre els 120.000 i els 150.000 euros. A més, l’empresa escollida –I3 Ventures–, amb seu a l’Uruguai, un país en què existeix l’anonimat bancari, també és sospitosa tenint en compte que hi ha empreses espanyoles millors i amb més prestigi.

A més, i tal com va denunciar Emili Rousaud, exvicepresident institucional del club culer, la factura va ser fracturada en cinc parts per evitar el comitè d’adjudicacions, del qual l’exdirectiu mencionat, per cert, en formava part. Les factures eren inferiors als 200.000 euros que demanen l’aprovació de la comissió de control. Per últim, l’SPORT assegura que l’auditoria de PwC reconeixerà que el Barça va contractar cinc empreses vinculades a Carlos Ibáñez, no només I3 Ventures.Més notícies

Maria Teixidor explica els motius de la seva dimissió

L’exsecretària de la junta directiva del Barça es desmarca de Rousaud

La reacció d’un pes pesant del Barça a la crisi institucional de Bartomeu

El diari ‘AS’ filtra la resposta d’un futbolista important de l’equip de Quique Setién a tot el que està passant al Camp Nou

Comentaris

  Ramon Abril 11, 2020 | 21:35
  Hi ha gent d'aparença dura que en realitat és un tros de pa. Bartomeu rere una aparença tova és un autèntic fill de sa mare.
  També volen acabar amb el Barça Abril 12, 2020 | 02:38
  Varen treure al Joan Laporta per posar hi algú que es pogues espanyolitzar corruptament ,desfent la Masia i trencan la tradició dels valors del Barça, que feien el club unic. Ara ja podràn dir que nos hemos cargado la Sanidad i el Barça. Els socis que s’ho facin mirar.
  Soci 13 mil i escaig Abril 12, 2020 | 09:31
  No, no. Ningú no va posar la mà a la caixa. Solament va passar que una cosa que valia cent en van pagar mil. La cosa més normal, oi?

Nou comentari