Món Esport
L’auditoria del BarçaGate, finalitzada
  • CA

Novetats en relació amb el BarçaGate. Segons ha informat aquest dijous Mundo Deportivo, PriceWaterhouseCoopers ja ha finalitzat l’auditoria que li va encarregar el club blaugrana el passat mes de febrer per investigar el cas I3 Ventures, l’escàndol de la directiva de Josep Maria Bartomeu a les xarxes socials destapat per la Cadena SER. Sempre tenint en compte la informació citada, l’informe arribarà al Camp Nou la setmana vinent.

Caldrà veure quines decisions pren Bartomeu després de llegir les conclusions d’un episodi que va generar una profunda crisi institucional a l’entitat blaugrana, materialitzada amb la suspensió de funcions de Jaume Masferrer, mà dreta del president, i amb la dimissió de sis directius: Emili Rousaud, Enrique Tombas, Silvio Elías, Josep Pont, Maria Teixidor i Jordi Calsamiglia van renunciar al seu càrrec després que el màxim dirigent els convidés a fer-ho per les discrepàncies existents.

També és una incògnita el grau de transparència que exhibirà el Barça amb l’auditoria: Rousaud ha demanat a Bartomeu que la faci pública íntegrament, encara que és molt poc probable que la seva petició prosperi. En principi, la investigació no s’havia d’allargar més de dues setmanes, però la situació d’emergència sanitària provocada pel coronavirus ha fet impossible que PriceWaterhouseCoopers hagi complert amb els terminis inicialment pactats.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa