L’Atlètic de Madrid considera injust el títol de Lliga del Barça

El conjunt matalasser considera, malgrat el domini aclaparador de les de Lluís Cortés, que la competició s’hauria d’haver anul·lat

El Barça ha estat el clar dominador de la Primera Iberdrola 2019/20 i ningú ho pot posar en dubte. Aquest divendres, la Federació Espanyola de Futbol va donar per finalitzada la màxima competició femenina de futbol i va atorgar el títol de campió al conjunt blaugrana, que abans que el coronavirus aturés l’activitat esportiva liderava la classificació amb nou punts de marge respecte a l’Atlètic de Madrid. Els enfrontaments directes entre catalanes i matalasseres –6-1 al Johan Cruyff i 0-0 a Madrid–, a més, atorgaven el goal average particular a les primeres.

L’Atlètic, no obstant això, no considera que el Barça sigui el merescut campió de la Primera Iberdrola. “Les classificacions, els títols, els ascensos i els descensos s’han d’aconseguir sobre el terreny de joc. Si no es pot acabar la competició per qüestions extraesportives, el més just seria que s’anul·lés la temporada”, ha declarat Lola Romero, responsable de l’equip femení del club matalasser, als mitjans de l’entitat madrilenya. “És molt estrany que es defineixi el títol, però no els descensos i els ascensos”, ha afegit, encara que cal destacar que sí que hi haurà dos equips que pugin a la màxima categoria, l’Eibar i el Santa Teresa.

“Unes coses sí i les altres no. No estic d’acord amb la decisió adoptada, el millor hauria estat declarar la competició nul·la”, ha sentenciat Romero, que ha deixat ben clar el posicionament de l’Atlètic en relació amb el títol de campió del futbol femení que el Barça va rebre oficialment aquest divendres.

Més informació

Comentaris

  Puaaafff! Maig 9, 2020 7:30 pm
  A eso, en mis tiempos, se decía 'tener más moral que el Alcoyano" ! A cuantos puntos estabais del Barça ? Hay personajes sin sentido del ridículo!
  Joan Maig 9, 2020 11:22 pm
  Llorones a neptuno
  2020 Maig 10, 2020 9:55 am
  el que cou no és aixó, és que al darrera hi ha el futbol masculí, el handbol(que ningú ha discutit), el hoquei el waterpolo, el basquet, continuu, quin mal els hi fa tot el que és català.

Nou comentari