Món Esport
Arturo Vidal: “L’ADN Barça pot canviar”
  • CA

Arturo Vidal, migcampista xilè del Barça, ha estat entrevistat pel diari Mundo Deportivo per parlar de la seva situació al club blaugrana i per valorar el retorn de la Champions. Vidal té encara un any de contracte com a culer i, malgrat que durant els darrers mercats de traspassos ha sonat com a possible baixa, el xilè assegura que “espero acabar amb l’any de contracte que em queda. Si Déu vol, seguiré aquí”. També ha reconegut que se sent “molt important”.

Pel que fa a la Lliga de Campions, competició que el Barça reiniciarà dissabte 8 d’agost contra el Nàpols en la tornada dels vuitens de final al Camp Nou, amb Vidal sancionat per acumulació de targetes, el xilè ha afirmat que es veu “aixecant la Champions”. És més, el migcampista blaugrana no es conforma amb això i té clar que la temporada vinent vol “anar a per al triplet”.

Finalment, Vidal també ha estat preguntat respecte al seu estil de joc físic i poc tècnic, que casa poc amb l’anomenat ADN Barça: “Els qui em critiquen per això no en saben de futbol. L’esport està canviant i és cert que aquí hi ha un ADN, però evoluciona i es va modificant. Els qui encara parlen d’això s’han quedat al passat“. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa