Arturo Vidal ha denunciat el Barça a la Comissió Mixta de la Lliga i l’AFE per impagament, segons ha informat aquest divendres l’ABC. El mitjà de comunicació madrileny assegura que el migcampista xilè reclama al club blaugrana 2,4 milions d’euros en concepte de variables que segons ell va complir la temporada passada però que, d’altra banda, l’entitat culer no li ha abonat.

Sempre segons el mateix diari, els advocats de Vidal van interposar la demanda al Barça el passat 5 de desembre en la qual el futbolista demanava, entre altres qüestions, la meitat de la bonificació de gairebé dos milions d’euros per jugar el 60% dels partits del primer equip blaugrana, ja que tenint en compte els terminis pactats (només comptaven els compromisos en què havia jugat com a mínim 45 minuts) no va arribar a la xifra però li correspon la part proporcional. A més, el xilè també va requerir cobrar la totalitat de les primes per haver arribat als vuitens i als quarts de la Champions i el 50% de la variable per guanyar el títol de Lliga.

Per la seva banda, el club blaugrana manté que no deu absolutament res a Arturo Vidal i que el jugador fa una mala interpretació de les clàusules del seu contracte. Des del Camp Nou es contempla aquesta denúncia com a part d’una estratègia per forçar la seva sortida durant el mercat de fitxatges d’hivern. De moment ja hi ha un equip interessat en ell, l’Inter de Milà, encara que el líder de la Serie A només ofereix 12 milions d’euros, una quantitat excessivament baixa.Més notícies

Comentaris

    2019 Desembre 28, 2019 | 08:27
    osti, ja tardeu a donar-li el passaport, que de fet no hauría de haver vingut mai,precisament hem de cedir un dels de mes projecció del planter perque aquest es quedi, fóra.

Nou comentari