Món Esport
Arturo Vidal: “Com puc estar content si no jugo?”
  • CA
Arturo Vidal, durant un entrenament amb el Barça. | EFE

Hi ha cas ‘Arturo Vidal’. El migcampista xilè ha deixat de parlar a les xarxes socials (amb publicacions posteriorment esborrades) per fer declaracions als periodistes i ha mostrat el seu malestar amb Ernesto Valverde per la seva poca participació en els primers mesos de competició.

 

En arribar a Miami, on la selecció xilena està concentrada per jugar dos amistosos (contra Perú i Mèxic) durant la segona aturada per partits internacionals de la temporada, Arturo Vidal ha reconegut que no està satisfet amb la seva situació al Barça: “Com puc estar content si no jugo? Sóc un jugador que sempre he jugat en els millors equips del món i que ha lluitat per la titularitat”. Tot i això, el futbolista ha tret ferro a l’assumpte explicant que “vull seguir guanyant-ho tot amb el Barça i seguiré lluitant per sortir d’inici en els pròxims partits, que són molt importants”. “És clar que he estat una mica molest els últims dies, però això és així. Físicament estic molt bé i molt content“, ha seguit valorant.

 

A més, Vidal ha assegurat que no tot el contingut que ha publicat a Instagram es devia a motius esportius, ja que “a vegades un té problemes i es desfoga a les xarxes socials”, i ha descartat que tingui cap problema personal amb Valverde: “Si em passés alguna cosa amb ell, li ho diria i ho parlaríem personalment”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa